L'escola Àngels Garriga i el conte del Drac de Banyoles

Quan vam escollir el conte “El Drac de Banyoles” no sabíem que ens donaria tanta feina.

Vam llegir el conte que va portar l’Arnau i d’altres que vam trobar a internet, la nostra sorpresa va ser quan cadascuna acabava d’una manera diferent i també hi vam trobar diferències en quant als personatges.
Vam pensar que una bona idea seria enviar un mail a l’ajuntament de Banyoles, i així ho va fer la MªJosé, la nostra mestra. De seguida ens van contestar, i ens van enviar la llegenda que ells creuen que és l’original.

Ara, hem treballat les parts del conte i la seva puntuació. I hem començat a treballar per grups cada part del conte.

Ja hem escollit el plantejament, entre tots hem votat la que quedava més maca! Després el nus i per últim farem el desenllaç.

A la classe, el grup que ha sortit escollit té la sort de passar-lo a l’ordinador. I així que seguim treballant...


Cuando escogimos el cuento "El Dragón de Banyoles" no sabíamos que nos daría tanto trabajo.

Leímos el cuento que trajo Arnau y otros que encontramos en internet. Nuestra sorpresa llegó cuando vimos que cada versión acababa de una manera diferente. También encontramos diferencias en los personajes.

Pensamos que sería una buena idea enviar un email al ayuntamiento de Banyoles y así lo hizo Maria José, nuestra maestra. En seguida nos respondieron, y nos enviaron la leyenda que ellos creen que es la original.

Ahora hemos trabajado las partes del cuento y su puntuación. Hemos comenzado a trabajar por grupos cada parte del cuento.

Ya hemos escogido el planteamiento, ¡entre todos hemos votado el que quedaba más bonito! Después el nudo y por último, haremos el desenlace.

En clase, el grupo que ha salido elegido tiene la suerte de pasarlo a ordenador. Y así seguimos trabajando...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada